AIRKOUBI

Lentomatkustaminen koiran kanssa.

Pieniä koiria voidaan kuljettaa matkustamossa monissa lentoyhtiöissä nykyisin. Emmekä suosittele jäämään kotiin koirankanssa jos ei hoitajaa löydy, vaan tutustu rohkeesti silloin haluamasi kohteen koirakulttuuriin ja tottumuksiin. Lomakohteeksi tulisi kuitenkin valita maa jossa on riittävän hygienista koiralle sekä puhdasta juomavettä saatavilla. Useissa maissa kraanavesi ei ole juomakelpoista koirallesi tarkista aina ennekuin tarjoilet!


Minkä kokoiset koirat saavat lentää matkustamossa!?

Ylesisti kantolaukun ja koiran paino ei saisi ylittää 8kg.

Kantolaukun tulisi olla pehmeä ja joustava sekä koolta maximissaan. 55x40x20cm.

VINKKEJÄ LENNOLLE:

1. Varmista että koirasi mahtuu lentokoneessa edessä istuvan tuolin alle.


2. Seuraa että koirallasi ei ole liian kylmä tai kuuma, sillä lentokoneitten ilmastointi vaihtelee merkittävästi. Sekä ilmastointi joka usein puhaltaa lattian tasalla.

3. Löydä oikeanlainen matkustuslaukku koirallesi joka soveltuu lentokoneen penkin alus mittoihin.

4. Muista pakata kaikki mukaan mitä koirasi voi tarvita lennolla. (mm. Matkapahoinvointtin.)

5. Lentokoneissa ei saa olla useita koiria samaan aikaan, joten ota yhteyttä aina samantien varmistaaksei että saat koirasi lennolle mukaan.

6. Koira on hyvä viedä ennen lentoa normaalia pidemmälle lenkille ja yrittää muutenkin laskea sen aktiivisuutta ja stressitasoa.

7. Yritä vältellä ruokintaa ennen lentoa, saattaa kuulostaa ikävältä, mutta koira selviää hetken ilman ruokaa ja juomaa.
Vettä tosin on aina hyvä pitää lähettyvillä mutta tarjoilla sitä mahdollsimman vähän, jotta lento sujuu ilman hätiä.

8. Ota selvää valmiiksi pienillä testeillä ja tutkimuksilla saattaisko koirasi kärsiä matkapahoivoinnista. Tällöin on hyvä varata aikaa eläinlääkäriltä varmistaakseen mukava matka myös koiralle.
 

Keskustelua aiheesta täältä
 

Address

Helsinki, Finland

Contact

Follow

©2017 BY KOIRALLE HOITOA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM