KOTIVINKIT

Tee se itse ja kierrätä.

KOIRANPETI

Helppo kotivinkki pedintekoon, kierrättämällä

PANNAT

Tyylikäs, turvallinen ja edullinen kotivinkki

KOIRAN PAKKASTOSSUT

Tee itse laadukkaat tossut koirallesi

HERKULLISET KOIRAN KEKSIT

Voit tehdä itse koirallesi keksejä

KOIRAN OMA MEHUJÄÄ

Helppo ja nopea tapa tehdä herkulliset mehujäät koiralle

AKTIVOI KOIRAA KOTONA

HALLITSE JA HAJOTA
Koirat tykkäävät repiä ja pureskella, se kuuluu niiden luontaiseen käyttäytymiseen. Koska useimmat eivät halua, että koirat repivät sitä mitä nyt päähän saavat, on niille hyvä tarjota mahdollisuuksia repiä ja pureskella jotain sallittua. Puruluiden ja keppien lisäksi voi tarjota esimerkiksi kiinniteipattuja maitopurkkeja, joiden sisällä on makupaloja. 

LAATIKON ARVOITUS
Arvaatko mitä laatikossa on? Pahvilaatikosta,rutistetusta paperista ja makupaloista saa oivan aktivointilelun koiralle. Laita paperit laatikkoon, lisää namit perään ja anna koiralle. Tämä aktivoi mukavasti koiraa ja tarjoaa mahdollisuuden haisteluun, etsintään ja syömiseen.

KONGIT
Ruoan voi myös lisätä aktivointileluun, esimerkiksi Kongiin, josta koira joutuu nuolemalla saamaan ruoan ulos. Jos koira tarvitsee lisähaastetta voit laittaa kongin pakastimeen hetkeksi kunnes ruoka jäätyy jolloin se on vaikempi saada syötyä.

MUFFINIVUOASTA
Saat loihdittua koiran pulmapelin käden käänteessä. Tiputa nameja osaan vuoan kupeista ja aseta sitten niin tyhjien kuin täysienkin kuppien päälle erilaisia esteitä. Erityisesti pallot ja muut lelut toimivat hyvin, mutta myös esimerkiksi kaikenlaisia keittiön kippoja voi asetella vuokaan. Koiran täytyy käyttää niin aistejaan ja älliään saadakseen herkut itselleen.

TIPSIT
1. Koirasi ahmii ruokansa kupista voit esimerkiksi laittaa pallon ruokakuppiin jolloin koira joutuu tekemään enemmän töitä ruokansa syömiseen. 
(Varmista vain että laitat tarpeeksi ison pallon jotta koirasi ei vahingossa niele sitä)

2. Kynsien leikkuu on haastavaa kiinnitä koiran huomio sen lempiherkkuun, kun leikkaat koiran kynsiä.

3. Koirasi kaipaa tekemistä tee tennispalloon viilto ja laita sen sisälle herkkuja. Koiralla menee tovi ennekuin  se saa kaikki herkut ulospallon sisältä.
 

KOUBI FOOD CORNER

Kotikeittiö vinkkejä täysravinnon tueksi.

Maitotuotteet: Maustamaton jogurtti, piimä ja raejuusto ovat eläinperäisiä proteiinin lähteitä, lisäksi jogurtti tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.

Kananmuna: Helposti sulava proteiinin ja rasvan lähde. Voi tarjota päivittäin.

Kasvikset: Pienennä kasvikset! Hyöryttäminen on hyvä tapa saada kasvikset sulavampaan muotoon. Hyviä kasviksia keittiöstä koiralle ovat mm. parsakaali, porkkana, vihreät lehtikasvikset, selleri.

Hedelmiä: Kuten banaania, omenaa, melonia ja mangoakin voidaan antaa koiralle pieninä määrinä, kuten myös marjoja.

Persiljan parantavan vaikutus koiran pahanhajuista hengitystä. Lisää pari ruokalusikallista silputtua persiljaa tuomaan makua ja väri. Persilja sisältää myös kalsiumia ja kaliumia.

 

Suola: Ripaus suolaa ruoan sekaan toimii hyvänä Jodin lähteenä.


Helppo kotiruoka koiralle saadaan esimerkiksi keittämällä riisiä, tummaa tai täysjyvää sekä pieneksi pilkottua porkkanaa, tai porkkanaraastetta. Lisää lihaa, halutessa voi lopuksi lisäillä vielä kaurahiutaleita ja yrttejä. Varmista, että riisi on kunnolla kypsynyt. 

Pelkkä kotiruoka ei riitä täyttämään kaikkia koiran vitamiini- ja hivenainetarpeita, joten niitä koira tarvitsee muualta. On hyvä lisätä vaikka lohiöljyä tai kalkki-mineraalia.
 

Address

Helsinki, Finland

Contact

Follow

©2017 BY KOIRALLE HOITOA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM